Ben jij op zoek naar een paragnost? Iemand die jouw kan helpen bij vragen of antwoorden die je in het normale leven niet kan vinden? Dan wil je natuurlijk wel iemand hebben die betrouwbaar is en waardevolle informatie aan je doorspeelt. Helaas komt het namelijk nog te vaak voor dat een paragnost, helderziende of medium zich voordoet als iemand die, die helemaal niet is. Een fraudeur dus eigenlijk. Om niet bij de verkeerde terecht te komen hebben we hier een aantal tips waardoor jij de juiste vindt.

Geen geboortedatum nodig

Een goede paragnost heeft nooit jouw geboortedatum nodig. Aan de hand van je geboortedatum weten ze namelijk je sterrenbeeld en aan een sterrenbeeld is soms al een hoop te vertellen. Zo zouden watertekens bijvoorbeeld hele gevoelige en gesloten mensen zijn terwijl aarde tekens juist heel geaard en open zijn. Ook kunnen ze door middel van je leeftijd inspelen op de verschillende fasen in je leven. Als je 30 bent en nog geen kinderen is er bijvoorbeeld een kans dat je deze nog krijgt terwijl dit op je 50ste al een stuk lastiger wordt. Dus kortom, een goede paragnost vraagt nooit naar je geboortedatum.

Geen (valse) beloftes

Een goede paragnost doet daarnaast nooit beloftes, of in ieder geval nooit beloftes die ze niet na kan komen. Dat wil zeggen dat ze niet zomaar liefdesproblemen of geldproblemen voor je kan oplossen. Misschien als ze zelf ook een duit in het zakje doet maar daar gaan we uiteraard niet van uit. Ook een zogenaamde vloek of iets soortgelijks kan een paragnost niet zomaar wegnemen. Dat is nou eenmaal niet hun doel in het leven.

Details die niemand anders weet

Een goede paragnost is te herkennen aan de informatie die ze geeft. Echte paragnosten kunnen namelijk een verbinden maken met gene zijde en informatie geven die ze nooit had kunnen weten zoals een emotionele gebeurtenis uit het verleden of een gevoel dat nooit of zelden uitgesproken is. Iets waarvan jij je afvraagt hoe hij of zij dat ooit heeft kunnen weten, weten ze dus.

Schept niet op over zichzelf

Een goede paragnost zal ook nooit vertellen hoe goed hij of zij wel niet iets. Dit is een gave waar ze zeer waardevol mee om willen gaan en opscheppen hoort daar totaal niet bij. Je zult deze persoon dus nooit horen zeggen dat ze alles te weten gaat komen want soms lukt dit gewoon niet. Een goede paragnost zegt nog eerder dat verbinden maken niet mogelijk is vanwege bijvoorbeeld een gesloten karakter dan dat ze de boel maar een beetje aan elkaar lijkt te praten en zichzelf daarbij ook nog eens ophemelt. Toch merkt je onderbewuste zijnde dit vaak toch op een of andere manier dus probeer ten alle tijden naar je gevoel te blijven luisteren. Negen van de tien keer heeft je gevoel het toch altijd bij het rechte eind.

Geef een reactie