Ik word wakker op een mooie rustige ochtend. Ik hoor de vogeltjes fluiten, de auto’s rijden en de baby van hiernaast schreeuwen. Ik stap mijn bed uit en maak voor mezelf een lekkere kop koffie. Ik maak me klaar voor werk en neem een lekkere cup a soup mee om op werk lekker op te smikkelen. Wanneer ik mijn huisje uitloop kijk ik op hoog en denk ik bij mezelf: “ik moet nog zo veel doen”.

ZO VEEL TE DOEN

Waarom denk ik dit wanneer ik omhoog kijk vraag je je af? Wanneer ik omhoog kijk, kijk ik namelijk naar mijn dakkapellen. Er moet heel veel gedaan worden aan mijn dakkapellen, misschien moet ik daar maar is voor gaan bellen. Zo kwam ik bij scheer dakkapellen. Dit ging ik bekijken tijdens mijn werk aangezien ik me daar altijd ernstig verveel. Op de site van scheer dakkapellen zag ik allerlei soorten dakkapellen. Voor een schuin dak, een punt dak, een nokverhoging en nog meer. Alleen wat ik niet kon vinden waren de prijzen hiervoor. Zo zag ik rechts boven waar ik een dakkapel offerte kon aanvragen. Hier klikte ik op en vulde ik al mijn wensen in. Het type dakkapel, welke breedte dakkapel, materiaal, de huidige situatie en ook kon ik er foto’s bij voegen. Dit maakte het dan makkelijker voor het bedrijf om de kosten in te schatten. En er moet echt al een hele tijd wat aan mijn dak worden gedaan, dus hopen dat de kosten niet te hoog zullen zijn.

Extra info

Na deze offerte aangevraagd te hebben ging ik even op de site koekeloeren. Zo zag ik dat de offerte binnen 24 uur klaar zal zijn. Zo zag ik nog een pluspunt op de site van scheer. Namelijk dat het duurzame dakkapellen levert. De dakkapellen worden vakkundig afgewerkt. Ook is er een afwerking van binnenwerk mogelijk.

Snel maar aan de slag

Nu moest ik wachten op de offerte die ik zo snel mogelijk zou ontvangen. Ondertussen zou ik misschien even door moeten gaan et mijn eigen werk voordat ik ontslagen word. Maar naar de tijd kijkende kon ik even pauze houden. Ook hoorde ik mijn buik borrelen dus misschien moest ik maar is even mijn lekkere cup a soup pakken om die lekker op te eten/drinken. Hoe je dat ook doet met soep… Ondertussen ging ik dan maar even op mijn telefoon kijken of ik nog belangrijke berichten binnen had gekregen. Dat bleek niet zo te zijn. Na mijn pauze ging ik maar echt aan de slag.

Geef een reactie