Het verpakken van een lp's is een belangrijk punt bij het verkopen omdat ze erg snel beschadigd kunnen raken. Het zou dan ook zonde zijn als een lp's beschadigd raakt voordat hij überhaupt door de klant gebruikt kon worden. Dit geldt zowel voor fysieke- als webwinkels. Om ervoor te zorgen dat hier geen onnodige schade door ontstaat hebben wij dit artikel opgesteld.

Hoe kan je lp's en covers beschermen

Lp's zijn erg breekbaar omdat ze gemaakt zijn van vinyl. Daarom moeten ze wel goed beschermd zijn anders kunnen ze breken of komen er krassen op. Ook willen de meeste mensen niet dat de cover van de lp beschadigd raakt, want deze zijn natuurlijk erg mooi en zorgen ervoor dat de plaat zijn waarde behoudt. Daarvoor heb je gelukkig lp hoezen, deze zorgen ervoor dat de lp's niet beschadigen tijdens het vervoeren en dat ze hierdoor langer meegaan dan normaal gesproken. Hierdoor heb je dus minder snel schade aan je lp’s en de covers.

Draagtasje voor bij de lp’s 

Ook heb je natuurlijk een verpakkingszakjes nodig voor na het verkopen van de lp's en de hoezen. Hiermee kunnen je klanten de lp’s gemakkelijk mee naar huis nemen. Je kunt er hierbij voor kiezen om papieren tasjes te gebruiken. Deze zijn makkelijk te recyclen maar je kunt ze helaas niet meerdere keren gebruiken. Als je een tas wilt die meerdere keren te gebruiken valt en hier goede reclame op wilt zetten, dan kun je beter een katoenen tas kopen. Deze gaan erg lang mee en zijn daardoor minder belastend voor het milieu. Deze tassen zijn te koop in verschillende kleuren maar ook met verschillende prints zodat ze perfect bij jouw producten passen. 

Overige verpakkingen voor lp's

Voor lp's zijn er nog meer draagbare verpakkingen, zo heb je bijvoorbeeld koffertjes op formaat van een lp. Deze koffertjes kunnen dan bijvoorbeeld 15 lp's dragen zodat je ze makkelijk mee kan nemen naar waar je maar wilt. Indien je een vriendengroep hebt waarbij iedereen houdt van goede muziek, dan is dit erg handig. Het werkt eenvoudig en hoeft bovendien niet duur te zijn. Wel is het belangrijk dat je producten koopt van een hoge kwaliteit. Vooral wanneer je dit aan particulieren wilt verkopen is dat belangrijk. Liefhebbers zijn dan ook bereid om hier extra voor te betalen. Het kost je uiteindelijk dus niks extra’s, maar levert je wel meer geld op. 

Geef een reactie