Wil je een leuke stedentrip boeken, maar weet je niet zo goed waar naartoe? Neem dan eens een kijkje op de website van Bebsy! Naast stedentrips kun je hier overigens ook terecht voor zonvakanties, last minute tripjes of verrassingsreizen. Maar als je op zoek bent naar een stedentrip, dan kom je via Bebsy op de beste plekken. Wat dacht je van een stedentrip naar Barcelona? Sangria drinken op het strand en wandelen door deze prachtige stad. Of een stedentrip naar Marrakech? Deze bijzondere stad heeft je veel te bieden en je moet hier een keer geweest zijn. Wat zijn nog meer leuke bestemmingen?

Bestemmingen voor een stedentrip

Als je graag naar Portugal wil gaan, kun je kiezen uit Porto of Lissabon. Beide steden zijn prachtig, en je kunt er heerlijk eten. Je kunt de steden ook combineren door van de ene naar de andere locatie een trein te nemen. Op die manier kun je twee steden bezoeken tijdens een stedentrip. Wil je liever naar Italië? Wat dacht je dan van Venetië? Een mooie, romantische stad waar je veel cultuur kunt snuiven. Een andere leuke bestemming in Italië, is Rome. Heb je weleens een stedentrip naar Rome geboekt?

Stedentrip Rome

Als je nog nooit een stedentrip naar Rome hebt geboekt, dan is het tijd om dit eens te gaan doen. In deze prachtige stad raak je nooit uitgekeken, en ook het eten zal je niet gaan vervelen. In het najaar en voorjaar is deze stad het beste te bezoeken, want dan is het nog niet te heet maar wel lekker zonnig. Rome is echt een wereldstad, en je kunt er één van de zeven wereldwonderen vinden, namelijk het Colosseum. Wat kun je nog meer doen in Rome?

Wat te doen in Rome

Tijdens een stedentrip Rome kan een bezoekje aan de Trevifontein niet missen, waar je een muntje in kunt gooien over je schouder. Dit doe je zodat je nog een keer terug zal gaan naar Rome, en ze zeggen ook dat je kort na deze gebeurtenis je geliefde zal ontmoeten. Je kunt ook een bezoekje brengen aan Vaticaanstad, waar de Paus de hele wereld toespreekt tijdens Kerst en Pasen. Dit doet hij vanaf het bekende Sint-Pietersplein. Verder vind je in Vaticaanstad mooie historische gebouwen en monumenten. Breng ook even een bezoekje aan het Pantheon, wat aan één van de drukste pleinen van Rome is gelegen. Het is een tempel waar veel historische bekende mensen begraven liggen, en je zal je verbazen over het prachtige interieur. Ga jij een stedentrip naar Rome boeken via Bebsy?

Geef een reactie