Veel vrouwen en tegenwoordig ook mannen maken gebruik van make-up. Sommigen dagelijks en anderen alleen bij speciale gelegenheden of in de weekenden. Make-up dragen betekent ook voor iedereen wat anders. De een doet het of zichzelf mooier te voelen en om zelfverzekerder te worden en de ander doet het puur en alleen uit plezier. Door de jaren heen zien we ook heel veel nieuwe trends op het gebied van make-up. Waar vroeger de hele dunne wenkbrauwen hip waren zien we nu steeds vollere wenkbrauwen voorbij komen. En dit is slechts 1 voorbeeld van alle nieuwe trends en dit zal de komende jaren ook nog wel zo door blijven gaan. En ook de merken blijven zich ontwikkelen.

Budget proof merken

Als jong meisje liep je al wel is door de Kruidvat of de Etos om is naar alle leuke make-upjes te kijken. En gelijk heb je, want op een gegeven moment krijg je interesse in die dingen en is het wel zo leuk om daar mee te experimenteren. In de drogist vind je dan ook veel make-up merken die ook voor de jonge meiden goed te betalen zijn. Als eerst het bekende merk Essence. Dit is een zeer betaalbaar merk waar je al producten van €1 zal vinden!! Zeker als je net begint met make-up is dit merk perfect. Het zijn vaak wat simpelere producten waar je dus lekker mee aan de slag kan. Een wat luxer maar nog steeds super betaalbaar merk is Catrice. Catrice beschikt wat meer over de bijzondere producten die wat meer ervaring vereisen. Als je wat meer budget hebt kan je ook is naar Maybelline of L’Oréal kijken voor een mooie highlighter of misschien wel je nieuwe favoriete mascara. En de beste foundation zal je toch ook echt wel bij 1 van deze merken vinden!

High end merken

Naast de drogisterij merken liggen de Douglas enz. ook vol met de wat duurdere make-up merken. Merken zoals Bobbi Brown, Dior, Charlotte Tilbury en Chanel produceren ook volop make-up. Dit is voor de dames die wat meer budget hebben en dus ook automatisch meer geld er voor over hebben. Bij sommige van deze merken zie je wel echt dat de kwaliteit beter is dan bij een drogisterij merk. Vaak zitten er net wat andere ingrediënten in waardoor je een wat meer Flawless look krijgt. Bij een parfumerie kan je ook altijd om advies vragen wat erg fijn kan zijn als je niet goed weet welke foundation of lipstick kleur het best bij jou past!

Geef een reactie