Ja, het is weer zomer. En we mogen weer op vakantie. Weliswaar voorzichtig en geboden aan regels, maar we mogen weer. Dat laten velen van ons zich geen twee keer zeggen: we trekken er massaal op uit. Ook ik heb mijn tent al klaar staan, de route uitgestippeld want ik ga kamperend door Nederland. Als alle voorbereidingen zijn getroffen kan het inpakken beginnen en dan is er letterlijk herrie in de tent want wat neem ik mee aan kleding? Ik wil makkelijke kleding hebben, die comfortabel zit. Maar ik wil er natuurlijk ook niet bij lopen als een slons. Ik moet me er ook mee in restaurants kunnen vertonen. Maar ik wil er ook een wandeling in kunnen maken. Dan kom je al gauw uit op travelstof. Dit is een stof dat bestaat uitpolyamide en elastaan  waardoor het lekker en comfortabel zit. En gelukkig zijn er mooie kledingstukken gemaakt van deze stof op de markt.

Travelstof capri en witte blouse travelstof

Als eerste ging ik opzoek naar een travelstof capri. Nou, dat bleek een feest want je hebt zoveel keus in kleuren. Maar ook bijvoorbeeld in de dikte van de stof. Je kunt kiezen uit drie diktes waarmee de travelstof capri geweven is. Dit zegt overigens niets over de dikte van de stof maar over hoeveel kou de stof doorlaat. De broeken zijn ademend, makkelijk wasbaar en sneldrogend wat erg fijn is op de camping. De travelstof capri is netjes en je kunt er overal mee verschijnen. Maar voor een uitstapje in de natuur is hij ook prima geschikt dus daarvan gingen er in ieder geval een paar in de koffer. Ik wilde ook een witte blouse travelstof voor de echt nette gelegenheden. Je weet het maar nooit op zo’n reis tenslotte. En met een witte blouse zit je altijd goed. Ook hier bleek ik veel keuze te hebben en de blouse heeft mooie pasvormen.

Bepakt op reis

Dus ik kan goed bepakt en bezakt op reis. Ik ben voorbereid op allerlei gelegenheden dankzij de zorgvuldig samengestelde garderobe. Door handig te combineren zie ik er altijd goed uit en kan ik afwisselen. Daarnaast is deze kleding makkelijk wasbaar dus dat scheelt tijd. En het allerbelangrijkste: ook als ik straks thuis ben kan ik er prima mee voor de dag komen. Dus nog opzoek naar iets moois en iets praktisch: probeer eens kleding van travelstof.

 

Geef een reactie