Gecoat tafellinnen is voor veel mensen de oplossing, omdat het afneembaar is wat betekent dat je het niet na elk gebruik in de was hoeft te gooien. Hierdoor is gecoat tafellinnen handig in gebruik, maar het ziet er ook nog eens mooi uit. Zeker in vergelijking met plastic tafellinnen, is gecoat tafellinnen een luxere en stijlvollere keuze. Naast dat je het gemakkelijk af kunt nemen met een doekje en wat zeep, kun je het ook wassen, strijken en op laten drogen in de open lucht. En op welke manier moet je gecoat tafellinnen dan wassen?

Gecoat tafellinnen wassen

Gecoat tafellinnen ziet er aan beide kanten hetzelfde uit, maar als je eraan voelt, voel je wel degelijk verschil. De ene kant voelt namelijk gladder aan, en dat komt door de coating van acryl. Als je het tafellinnen in de was wil gooien, dan was je het op 30 graden. Let erop dat je geen wasverzachter gebruikt, en centrifugeer op lage snelheid. Gecoat tafellinnen mag niet in de droger, en let erop dat je het niet te vaak wast. Je zult ook merken dat dit niet nodig is, aangezien je het gemakkelijk af kunt nemen met een doekje. Ben je niet op zoek naar gecoat tafellinnen, maar naar een strandstoel? Lees dan even verder!

Een strandstoel voor ontspanning

Als je op zoek bent naar een heerlijke stoel om in te ontspannen, dan is een strandstoel een goed idee. Je kunt in een strandstoel heerlijk zitten, en je kunt deze overal mee naar toe nemen. Een strandstoel is namelijk opvouwbaar, en meestal is zo’n stoel ook licht in gewicht. Zo kun je een strandstoel meenemen naar het strand, het bos, het park, of gewoon lekker voor in de tuin. Het is heerlijk om even rust te nemen na een lange dag, en je kunt er ook een bijpassend krukje bij kopen. Wil je helemaal voor de ultieme ontspanning gaan?

Ultiem ontspannen met een strandstoel met voetensteun

Als je echt wil ontspannen, kun je een strandstoel aanschaffen met een voetensteun. Ook deze kun je overal mee naartoe nemen. Zorg voor een goed boek, een lekker drankje en een rustgevende locatie zodat je heerlijk kunt ontspannen. Wat dacht je van een mooi plekje ergens aan het water? Je weet in ieder geval zeker dat je lekker zit met zo’n stoel! Wanneer ga jij lekker ontspannen?

Geef een reactie