Kerst brengt mensen bij elkaar. Vrienden en familie genieten samen van een diner en praten na over wat er in het afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Ieder jaar ben je natuurlijk op zoek naar een manier om kerst weer speciaal te maken. Deze blog helpt jou daar een handje bij. 

Spellen tijdens een heerlijk kerstdiner

Zonder kerstdiner zijn de feestdagen niet compleet. Samen geniet je van de heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Daarnaast klets je er uren op los met de hele familie. Een en al gezelligheid. Om het kerstdiner nog leuker te maken, is het een idee om spellen te spelen. Natuurlijk geen saaie bordspelen, maar juist interactieve spellen waarbij iedereen kan lachen. Zo is het leuk om met de familie het spel ‘Wie ben ik?’ te spelen. Iedereen plakt dan een blaadje op zijn of haar hoofd met daarop een door een ander bedacht persoon. Wie als eerste raadt wie hij of zij op het voorhoofd heeft staan, wint het spel. Ook is uitbeelden een klassieker die het altijd goed doet. Het is natuurlijk hilarisch om iedereen vol overtuiging iets na te zien doen. 

Betoverende kerstbomen

Als kerst weer in aantocht is, mag een mooie kerstboom niet ontbreken. Een fairybell kopen is dan ook een echte aanrader. Wil jij spectaculairdere kerstboom dan ooit tevoren? In dat geval is een fairybell vlaggenmast kerstboom echt iets voor jou. Dit zijn enorme lichtjeskerstbomen die je in je voor- of achtertuin kan plaatsen en op de tap kun je een vlag vestigen. Fan van Nederlandse vlaggen of misschien jouw gemeentevlag? Alles is mogelijk met een fairybell. 

Cadeaus onder de kerstboom

Ieder jaar moet je weer origineel zijn met het verzinnen van kerstcadeaus. Dat kan best een uitdaging zijn. Zeker wanneer elk familielid andere interesses heeft. Met een beetje creativiteit hoef je nooit meer lang na te denken over jouw kerstcadeaus voor de familie. De eerste stap is cadeaus bedenken die altijd goed in de smaak vallen. Denk bijvoorbeeld aan een spel, luxe verzorgingspakketten of een mooie wijnflessenhouder. De tweede stap is een persoonlijk cadeau creëren. Je hebt de producten natuurlijk in huis, maar hoe zorg je ervoor dat het cadeau persoonlijk wordt? Tips hiervoor zijn het bijvoegen van een kaartje, een klein knutselwerkje van een kerstman erbij doen of kerstlichtjes op batterij om het cadeau heen. De laatst stap is het inpakken van de cadeaus. Kies voor pakpapier met een kerstthema en doe een sierlijke strik om het cadeau. Nu hoef je de cadeaus alleen nog maar onder de kerstboom te leggen. 

Geef een reactie