Als je graag Blackjack speelt dan kan je dit doen bij een online casino Nederland. Een andere naam voor het spel Blackjack is eenentwintigen. Het uitbetalingspercentage van dit tafelspel ligt op 99,5 procent en de maximale vermenigvuldiger op 1,5. De voordelen is dat het een extreem laag huisvoordeel heeft, het is een dynamisch spel en er zijn veel sidebets mogelijk. Het nadeel van dit tafelspel is dat het moeilijk is om de perfecte strategie te leren. Het doel van Blackjack regels is om dichter bij een totaal van 21 te komen dan de dealer zonder dat je hier overheen gaat. Een kaart met een plaatje geldt als een tien, een aas als een 1 of een 11 en de nummerkaarten zoals de nummers die erop vermeld staan.

Hoe werkt Blackjack?

Op het moment dat de spelers hun inzet hebben geplaatst krijgt iedere speler twee kaarten open neergelegd voor zich. De eerste kaart van de dealer wordt open neergelegd en de tweede komt er gesloten onder te liggen. Iedere speler krijgt een voor een de beurt om hun totaal te gaan verbeteren. Zodra een van de spelers boven de 21 uitkomt bij het aannemen van een nieuwe kaart dan zal hij zijn totale inzet verliezen. Als de eerste twee kaarten van een speler een gelijke waarde hebben dan is het mogelijk om deze te splitsen. In dat geval moet er een inzet geplaatst worden die gelijk is aan de originele inzet. De speler speelt dus eigenlijk twee keer. Er wordt bij splitsen bij de eerste kaart nog een kaart gedeeld en deze hand kan vervolgens uitgespeeld worden. Op het moment dat dit is gebeurd dan wordt bij de tweede kaart ook een kaart gedeeld en deze hand wordt vervolgens op de normale manier uitgespeeld.

Andere regels bij eenentwintigen

Daarnaast bestaat er nog verdubbelen. Op het moment dat de eerste twee kaarten die je als speler krijgt toegedeeld een totaal hebben van 9, 10 of 11 dan mag je ervoor kiezen om de inzet te verdubbelen. Je dient dan een inzet gelijk aan de originele inzet te plaatsen en de speler krijgt een kaart bij zijn eerste twee kaarten. Als de eerste twee kaarten die je krijgt toegedeeld een aas en een kaart met een waarde van 10 zijn dan heb je gelijk een Blackjack. Op dat moment krijg je 1,5 keer je inzet uitbetaald. Als je als eerste een aas toegedeeld krijgt dan mag je jezelf verzekeren. Je zet dan de helft van je inzet naast de originele inzet. Als de dealer uiteindelijk Blackjack heeft dan krijg je je halve inzet 2 maal uitbetaald. Als de dealer geen Blackjack heeft dan gaat je halve inzet verloren. Na de spelers is de dealer aan de beurt en deze is verplicht om kaarten te blijven nemen totdat hij een totaal heeft van 17 of meer.

Geef een reactie