Beton ciré is een zeer populair materiaal voor vele huizen en kantoren. Het wordt ook wel eens sierbeton genoemd. Beton ciré bestaat uit een watervaste stuclaag. Hierdoor kan het materiaal niet alleen in droge ruimtes worden gebruikt, maar bijvoorbeeld ook in je badkamer. Zoals je ziet is het een erg veelzijdig materiaal en mede daarom is het zo geliefd bij vele verschillende mensen. Ook combineert het materiaal goed met vrijwel elk interieur. Het geeft je huis een moderne en karakteristieke uitstraling. Beton ciré is misschien wel een van de grootste woontrends van dit moment! Nieuwsgierig geworden naar dit materiaal? Lees dan deze blogpost!

Beton ciré voor een unieke vloer of wand

Beton ciré wordt veel gebruikt voor de bekleding van wanden en vloeren. Maar ook kun je het materiaal gebruiken voor de afwerking van bijvoorbeeld je bad of keukenblad. Soms wordt het materiaal wel eens ingezet om een open haard te bekleden. Beton ciré zorgt in dit geval voor een robuuste uitstraling. Het materiaal dient met een speciale techniek aangebracht te worden. Daarom kun je dit het beste overlaten aan experts.

Doordat er een speciale techniek wordt gebruikt, krijg je vele gemêleerde structuren. Dit maakt elke vloer of wand van beton ciré uniek. Ook is het materiaal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Denk aan mooie grijstinten of warmere kleuren zoals bruin of zand. Naar wens kan het beton ciré soms ook aangepast worden in een andere kleur naar keuze. Zo zie je ook steeds vaker beton ciré in een groene uitvoering. Voor welke kleur je ook gaat, met beton ciré heb jij gelijk een echte eyecatcher in je woning!

Dit kost beton ciré voor jouw huis

Wil jij beton ciré kopen? De kosten van beton ciré zijn bij elke klus anders. Dit heeft te maken met de tijd die de werkmannen bezig zijn met het project. Ook speelt mee hoeveel materiaal er nodig is en welke kleur je graag wilt gebruiken. Voor een goede inschatting van de prijs, kun je vooraf een offerte aanvragen. Hierin wordt het totale kostenplaatje voor je berekend.

Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. Zo kies je zelf of je uiteindelijk wel of niet voor dit materiaal wilt gaan. Wel zo fijn! Ben jij op zoek naar hoogwaardig beton ciré, maar wil je hier niet de hoofdprijs voor betalen? Kijk dan eens bij een bedrijf als beton cire g-vloeren.nl. Oriënteer je op de verschillende opties en prijzen voordat je een beslissing maakt. Voor je het weet hebt jij ook een mooie beton cire vloer in je huis liggen. 

Geef een reactie