Misschien is het je wel eens opgevallen dat er in de supermarkten vrijwel geen stuntaanbiedingen meer zijn als het om bier gaat. Dat heeft ermee te maken dat het sinds enkele maanden in Nederland verboden is om bier met hevige kortingen te verkopen. Voor een echte bierdrinker is dit natuurlijk een ramp en zij vragen zich dan ook af of het nog wel mogelijk is om bier in de aanbieding te kopen. Je komt er snel meer over te weten in dit handige artikel!

Bezoek een webwinkel

Wat veel mensen niet weten, is dat het nog steeds mogelijk is om bier in de aanbieding te kopen. De kortingen zijn gewoon niet meer zo groot als voorheen. Je kunt nu maximaal enkele euro’s korting krijgen en dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Het is verstandig om eens op zoek te gaan naar een webwinkel waar je terecht kan voor het aanschaffen van bier. Dat heeft ermee te maken dat een supermarkt niet altijd bier in de aanbieding heeft, terwijl er altijd wel een webwinkel te vinden is dat bier in de aanbieding heeft. Houd er rekening mee dat dit niet altijd om een krat Heineken gaat, maar dat het ook mogelijk is dat een webwinkel een Perfect Draft Fust aanbieding heeft. 

Neem contact op met verschillende slijterijen

Er is natuurlijk altijd een mogelijkheid dat een webwinkel geen bier meer in de aanbieding heeft. Dan zou je denken dat je als een echte bierdrinker gewoon pech hebt, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Er is namelijk altijd nog een mogelijkheid dat er een slijterij is die wel bier in de aanbieding heeft. Helaas gaat dit niet om hevige kortingen, maar om enkele euro’s korting. Om te achterhalen of er een slijterij bij jou in omgeving te vinden is die leuke aanbiedingen heeft, is het verstandig om telefonisch contact op te nemen. 

Waarom zijn de bekende kortingen verboden?

Veel mensen vragen zich af waarom de overheid het verboden heeft om veel korting te geven op bier en dat is erg logisch, want als je het aan een medewerker van een supermarkt vraagt krijg je een onduidelijk antwoord. De reden waarom de Nederlandse overheid het verboden heeft, heeft ermee te maken dat de Nederlandse overheid het belangrijk vindt dat je minder alcohol drinkt. Om deze reden zijn de kortingen op tabak ook al tientallen jaren verboden.

Geef een reactie